La Botanica a apărut un nou sens giratoriu (FOTO)

La Botanica a apărut un nou sens giratoriu (FOTO)

Şoferii pot beneficia acum de un nou sens giratoriu, dotat de autorităţile locale.

 

Edificiul rutier a apărut la intersecţia străzilor Grenoblle şi Costiujeni. La Inspectoratul Naţional de Patrulare şi-au exprimat speranţa că aceasta va contribui la fluidizarea traficului rutier în această direcţie, comunică NOI.md.

Sensul giratoriu la Botanica Superioară a fost dat în exploatare pe 7 august după ce a fost dotat de Direcţia municipală transport şi căi de comunicaţie cu suportul Inspectoratului Naţional de Patrulare. Intersecţia străzilor Grenoblle şi Costiujeni a fost selectată în urma analizei gradului de aglomerare a sectoarelor diferitelor trasee din Chişinău. Acest sector, care se află alături de Ambasada Poloniei, a fost inclus în lista celor mai aglomerate.

Sensul giratoriu de pe strada Grenoblle este unul din cele şapte, pe care Inspectoratul Naţional de Patrulare  le-a recomandat să fie dotate la Chişinău. Odată cu apariţia lor, în opinia autorităţilor locale şi inspectorilor de patrulare, va spori considerabil securitatea circulaţiei rutiere, precum şi va fi redus substantial numărul de ambutieaje.

 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load