Aaron Cook a cîştigat „argintul” pentru Moldova

Aaron Cook a cîştigat „argintul” pentru Moldova

Sportivul selecţionatei Moldovei Aaron Cook s-a situat pe locul doi la Grand Prix Taekwondo, care se desfăşoară la Moscova.

 

Fiind nativ din Marea Britanie, el evoluează sub pavilionul Moldovei în competiţiile internaţionale şi a finalizat cu victorii patru dispute, dar a cedat în finală sportivului din Rusia, comunică NOI.md.

Aaron Cook a participaat la competiţiile, care se desfăşoară la Moscova, în categoria de greutate de pînă la 80 kg. În calea spre finală reprezentantul în vîrstă de 26 de ani al Moldovei a învins în duelurile cu sportivi din SUA, Croaţia şi Coreea de Sud. În disputa decisivă Aaron Cook a luptat pentru medalia de aur cu adversarul rus Anton Kotkov, căruia i-a cedat nouă puncte.

Precizăm că Aaron Cook reprezintă Moldova din anul 2015. El s-a calificat la Olimpiada -2016 din Brazilia, unde în 1/8 de finală i-a cedat reprezentantului Taiwanului Wei-Ting Liu. La campionatele mondiale de  taekwondo el a cîştigat de două ori medalii de bronz, inclusiv la recentul turneu, care a avut loc în iunie în Coreea de Sud.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load