Surse mass-media: despre decizia lui Malahov de a demisiona de la Pervîi canal

Surse mass-media: despre decizia lui Malahov de a demisiona de la Pervîi canal

Prezentatorul de la Pervîi canal TV Andrei Malahov a scris cerere de demisie, informează Agenția de Știri RIA Novosti, citînd o sursă care e la curent cu situația. Interlocutorul nu a putut spune Agenției, dacă cererea în cauză a fost semnată de către conducere.

Actorul Stanislav Sadalschi într-un interviu acordat postului de radio „Govorit Moscova“, a povestit că a refuzat să participe la programul „Proșciai, Andrei“ (Adio, Andrei), dedicată plecării prezentatorului. Potrivit informației lui Sadalschi, prezentator în locul lui Malahov va fi Dmitri Borisov.

Pe data de 31 iulie jurnalistul rus Egor Maximov a postat pe Twitter informația că Malahov se pregătește să plece de la Pervîi canal TV pentru postul de muncă oferit în cadrul Companiei de Stat de Televiziune și Radiodifuziune din Întreaga Rusie. Informațiile au fost confirmate, de asemenea, de redactorul-șef al „R-Sport“ Vasili Conov, numind trecerea lui „drept fapt împlinit și principalul transfer intersezonier de senzație din domeniul televiziunii“.

Responsabili ai Companiei de Stat de Televiziune și Radiodifuziune din Întreaga Rusie au declarat că transferul lui Malahov „nu este posibil fizic“, deoarece conducerea se află, la momentul dat, în vacanță.

În rețea a început să fie răspîndită informația că un alt candidat pentru funcția de prezentator a emisiunii “Pusti govoreat“ poate deveni Dmitri Șepeliov, el însă i-a sfătuit să contacteze pentru informații Serviciul Pervîi canal și a preferat să nu comenteze zvonurile.

 Dmitri Borisov, pe care, de asemenea, îl numesc drept posibil candidat, i-a sfătuit să urmărească alte programe cu participarea lui.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load