X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O interpretă originară din Moldova, rănită în urma unei explozii în Odessa

7 aug. 2017,, 10:01   Societate
9729 1

La Ismail a explodat o mașină a ofițerului de Poliție criminală Andrei Procuror. În urma exploziei au fost rănite soția lui, Ecaterina Puicescu, și fiica lor.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 6 august, în curtea casei de pe stradă Nahimov, în care locuiește interpreta și familia ei. Explozia a avut loc în momentul în care Procuror se urca în mașină, iar Ecaterina și fiica lor mică se aflau în apropiere.

Explozia nu a fost puternică și nu a fost îndreptată în interiorul mașinii, ci în exteriorul ei. Bărbatul nu a fost rănit, iar Puicescu s-a ales cu o fractură și răni de la cioburile de sticlă, fiica ei, de asemenea, a fost rănită de cioburi, comunică bloknot-moldova.md.

- Obiectul explozibil nu a fost puternic, a fost mai mult fum. Se pare că infractorii și-au propus doar să-l sperie. Chiar dacă toți membrii familiei se aflau în mașină, în urma exploziei, cel mai probabil, nimeni nu ar fi suferit, au spus oamenii legii.

Ecaterina Puicescu, în vîrstă de 30 de ani, a devenit una dintre cele mai renumite moldovence în Ucraina. După ce a primit educație muzicală, Ecaterina, deja de peste 10 ani, predă la școala de muzică din Ismail, activînd, totodată, în calitate de interpretă. Faima i-a adus-o show-ul X-Factor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?