X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cum pot elevii să devină beneficiari de burse din partea Fundaţiei „Edelweiss”

4 aug. 2017,, 14:20   Societate
1937 0

Concursul prin intermediul căruia 100 de liceeni de clasa a XII-a vor fi răsplătiţi cu burse lunare de 500 de lei a intrat pe ultima sută de metri.


Interesul tinerilor pentru acest concurs, prin care Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” îşi propune să-i stimuleze pe elevii merituoşi din ţara noastră, s-a dovedit a fi unul mare. Pînă acum, în concursul organizat de „Edelweiss” s-au înscris tineri din toate colţurile Republicii Moldova. Reprezentanţii Fundaţiei îi încurajează pe toţi cei care nu au reuşit să se înscrie pînă acum să o facă în următoarele zile.


„Chiar dacă sîntem în perioada estivală, avem foarte mulţi candidaţi și este îmbucurător faptul că sînt tineri cu iniţiativă, sînt tineri creativi, cu rezultate bune la învăţătură, sînt tineri care îşi doresc să schimbe ceva. Noi îi încurajăm pe toţi cei care încă nu și-au depus dosarele să o facă în următoarele zile. Şi promitem să-i selectăm pe cei mai buni dintre ei”, a spus directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss, Lidia Cucoş.


Pentru a se înscrie în acest concurs, tinerii liceeni de clasa XII-a trebuie să depună un dosar care să cuprindă un curriculum vitae, copii ale diplomelor şi certificatelor ce atestă participarea la concursuri şi olimpiade şcolare, dovada mediilor şcolare din ultimii doi ani de studii, precum şi un eseu intitulat „Viitorul ţării mele sînt Eu”.


Dosarele sînt acceptate pînă la 6 august, iar cîştigătorii vor fi anunţaţi la 1 septembrie. Fiecare dintre cei 100 de cîştigători va primi din partea Fundaţiei o bursă lunară de 500 de lei, pe o perioadă de 9 luni, între septembrie 2017 şi mai 2018. Bugetul alocat întregii acţiuni este de 450.000 lei.



Toate detaliile despre regulamentul concursului şi modalitatea de participare se găsesc pe site-ul Fundaţiei, www.edelweiss.md. De asemenea, persoanele interesate pot obţine informaţii la numere de telefon: +373 22 809 908; +373 68 900 914 sau pe email: office@edelweiss.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?