Noul Range Rover Velar vă așteaptă (FOTO) ©

Noul Range Rover Velar vă așteaptă (FOTO)

Dacă nu ați reușit încă să faceți cunoștință cu noul Range Rover Velar, vă așteptăm în salonul auto Land Rover de pe bd. D. Cantemir, 14. Aici, într-o ambianță plăcută, puteți să-l vedeți pe cel de-al patrulea reprezentant al familiei Range Rover  și să programați un test drive.

Cîte ceva de spre automobil:

Range Rover Velar are un design cu adevărat progresist. Acoperișul coborîtor și linia mediană, care înconjoară întreaga caroserie, caracteristice pentru automobilele  Range Rover, armonizează cu simplitatea, care inspiră încredere și  conferă personalitate. Elementele expresive ale designului  — de la bara de protecție din față  pînă la partea don spate a automobilului — îl fac și mai spectaculos. 

Toate detaliile   — de la ținuta sportivă, ”de comandat”, display-ul de proiecție pe parbriz și două ecrane tactile de înaltă rezoluție, de 10 inch  pînă la  cotierele individuale retractabile și iluminarea reglabilă a interiorului — contribuie la crearea unor impresii deosebite în timpul șofatului.

Farurile din față matrix- laser: aceste lumini inovatoare cu LED-uri au un design îndrăzneț și asigură  un inegalabil nivel de iluminare, maxim asemănătoare cu cea de zi, fapt pentru care ochii obosesc mai puțin. 

Multimedia: noul sistem informativ-distractiv InControl Touch Pro Duo, montat doar pe automobilele Land Rover, are un design pregnant și este extrem de funcțional. El asigură accesul  la numeroase informații și  funcții distractive,  utilizînd tehnologii intuitive avansate pentru a vă da posibilitatea să savurați cu adevărat călătoria. 

Comportamentul la drum. Așa inovații, ca suspensia cu tehnologia  Adaptive Dynamics și suspensia pneumatică controlată electronic,  îmbunătățește amortizarea, sporind caracteristicile  de rulare. Range Rover Velar se poate mîndri cu agilitatea sa, viteza de reacție și manevrabilitatea perfectă, grație căreia vă veți înscrie în orice viraj. 

Vizitați salonul Land Rover de pe bd.D.Cantemir, 14 din Chișinău, pentru a  cunoaște personal noul    Range Rover, a programa un test drive, a savura cocktailul  Velar, un ceai sau cafea de la partenerii evenimentului   Julius Meinl. sînteți așteptat pînă la 11 august între 9.00 și 19.00 de luni pînă vineri și între 9.00 - 16.00 în zilele de sîmbătă.  


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load