Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Un grup de fotografi va descoperi căile vieții în Moldova

3 aug. 2017,, 17:20   Societate
2575 1

Joi în Moldova pentru a doua oară a fost lansat proiectul foto „Descoperă căile vieții“.


Potrivit organizatorilor, în cadrul proiectului timp de șase zile 12 fotografi locali și străini se vor familiariza cu unicitatea turismului în Moldova, pentru a surprinde atracțiile sale în imagini.


Proiectul este organizat cu sprijinul Proiectului de competitivitate în Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, în parteneriat cu Oficiului Național al Viei și Vinului și Asociația Națională pentru Turism Receptor.


Acesta își propune să promoveze Moldova în calitate de destinație turistică printre localnici și străini.
În timpul călătoriei, 12 fotografi din Italia, Polonia, România și Moldova vor vizita vinăriile și depozitele de vinuri, rezervațiile, moșiile, vor coborî cu canoe de-a lungul Nistrului, vor merge în Găgăuzia și Regiunea Transnistreană. Fotografiile lor vor fi afișate în astfel de locuri publice, precum aeroportul, gările, unde ele vor fi admirate atît de localnici, cît și de turiștii străini.


Din componența grupului fac parte: Laura Masi, Michelle Grimaz și Robert Gabriele din Italia; Magdalena Tomaszewska-Bolalek, Maria Victoria Gorecki și Aneta Zayats din Polonia; Aleksandru Damian din România; Elena Andronache, Victor Garștea, Eugen Caruzo, Anatol Poiată și Constanța Cleo din Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?