X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Detalii despre conflictul dintre Malahov și „Primul canal“

4 aug. 2017,, 00:28   Externe
5526 0

Presupusa plecare a cunoscutului prezentator TV rus Andrei Malahov de la „Первый канал” („Primul canal“) este legată de decizia conducerii canalului de a adăuga în talk-show-ul „Пусть говорят” („Lasă-i să vorbească“) mai multe probleme politice, informează Serviciul rus BBC, referindu-se concomitent la trei surse din cadrul canalului.

Într-o conversație cu BBC, angajații companiei au remarcat că în ultimul timp Malahov a avut conflicte cu conducerea. Conflictul a început în luna mai, atunci cînd la canal a revenit producătoarea Natalia Nikonova, care a condus anterior studioul de proiecte speciale ale „Primului canal“ și producția emisiunilor „Пусть говорят“.

Potrivit surselor citate, nemulțumirea echipei lui Malahov a fost provocată de temele emisiunii, apărute odată cu sosirea Nataliei Nikonova, în condițiile în care spectatorii talk-show-ului „Пусть говорят” sînt obișnuiți cu teme sociale și de showbiz.

Acum, precum afirmă două surse ale BBC, emisiunea a început să abordeze subiecte politice. Anume acest fapt ar fi putut provoca conflictul dintre producător și Malahov. Interlocutorul publicației a explicat că Nikonova a revenit la „Pervîi canal“ pentru a „zdruncina blocul socio-politic înainte de alegerile prezidențiale.“

După cum a raportat anterior Topnews, jurnalistul Egor Maksimov, pe pagina sa de Twitter, a postat informații că gazda permanentă a „Primului canal“ Andrei Malahov a decis să treacă la VGTRK. Mai tîrziu VGTRK a negat informațiile.


La rîndul său, mass-media a susținut că plecarea prezentatorului este legată de conflictul produs în cadrul echipei emisiunii „Пусть говорят”. Iar utilizatorii de internet a exprimat o opinie diferită – Malahov ar fi ofensat că vedetele „Primului canal” nu au fost invitate la nunta lui Nikita Presneakov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?