Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Usatîi: Declararea lui Rogozin drept persona non-grata este un scenariu regizat

2 aug. 2017,, 19:10   Politică
5176 11

Decizia pe care a luat-o astăzi, guvernarea Republicii Moldova de a-l declara pe vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, drept persona non-grata în țara noastră, a fost dictată de un “regizor” din partea autorităţiilor, afirmă liderul fracțiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi.

Potrivit acestuia, inițiativa dată ar urmări scopul de a-l eschiva pe președintele PD în fața autorităților de la Washington de infracțiunile pe care acesta le-ar fi comis în Federația Rusă.

„Decizia pe care a luat-o astăzi, guvernarea Republicii Moldovei nu este altceva decât un scenariu a lui Plahotniuc. Acesta nu mai are nicio susținere la Moscova. Astfel, înțelegînd că în Federația Rusă urmează să fie tras la răspundere penală, el creează o situație prin care vrea să iasă basma curată în fața autorităților de la Washington, arătîndu-le americanilor că autoritățile ruse îl urmăresc, nu pentru că ar fi comis ilegalități, ci pentru că l-a declarat pe vicepremierul rus Dmitrii Rogozin drept persona non-grata în Republica Moldova”, a declarat Renato Usatîi în cadrul unei transmisiuni live, pe pagina sa de Facebook.


Cei vizați nu au comentat deocamdată, declarațiile lui Renato Usatîi.

Amintim că, vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a fost declarat astăzi drept persona non-grata în Republica Moldova. Despre acest lucru a anunțat ministrul de Externe, Andrei Galbur, în cadrul ședinței de Guvern.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?