X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Cine este soția diplomatului Lavrov

3 aug. 2017,, 02:00   Externe
9792 0

Serghei Lavrov este o personalitate cunoscută în întreaga lume și în jurul activității lui circulă o mulțime de zvonuri și povești. Dar viața personală a ministrului rus de externe rămîne mereu în umbră.


Relația lui Serghei Lavrov cu soția sa au trecut testul timpului, doar atunci cînd s-au întîlnit, Lavrov era doar student la MGIMO. Pe profesoara de limba și literatura rusă Maria, Serghei a condus-o la oficiul stării civile cînd el era în anul trei!


Trebuie să fii o fată foarte neobișnuită pentru a trezi interesul unui viitor ministru, care, în anii de studenție, era pasionat de poezie și de chitară. Cu siguranță, un astfel de om chipeș se bucura de o mare atenție din partea fetelor, care, la MGIMO, erau suficiente. Se spune că Maria este bine educată, erudită, poate susține orice conversație și are un caracter minunat.


O perioadă Maria Lavrova a fost directoare a bibliotecii Reprezentanței Permanente a Federației Ruse la ONU, fiind implicată activ în clubul femeilor de diplomați, pe care l-a creat ea însăși. Soția ministrului rus de externe aproape că nu oferă interviuri, chiar dacă e asaltată de jurnaliști.


Cuplul are o fiică – Ecaterina. Ea a trăit în America, unde a lucrat tatăl său, de la vîrsta de patru ani. Ecaterina este acum adultă, e căsătorită și are un fiu, deci Serghei Lavrov este bunic. Apropo, zvonurile precum că Ecaterina nu trăiește în Rusia nu sînt mai mult decît zvonuri. Ea a revenit în Rusia demult și se ocupă de afaceri în artă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?