Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Malahov părăsește „Pervîi kanal” din cauza lui Pugaciova?

3 aug. 2017,, 01:00   Externe
9158 1

Unul dintre cele mai dezbătute subiecte din ultimele zile este posibila plecare a prezentatorului de televiziune Andrei Malahov de la „Pervîi kanal” la VGTRK și presupusa închidere a proiectului lui pe canalul principal al țării.


Drept una dintre ipotezele vizînd motivele acestor acțiuni, potrivit utilizatorilor rețelelor de socializare, este faptul că prezentatorul a plecat singur, din cauză că nu a fost invitat la nunta lui Nikita Presneakov. Chipurile el s-ar fi supărat pe vedetele „Primului canal“ pentru faptul că nu a fost invitat la nunta nepotului Allei Pugaciova.
Unii utilizatori cred că Andrei Malahov ar fi fost concediat de la „Primul canal“ din cauza unei idile secrete cu eroina emisiunii „Pusti govoreat“ („Lasă-i să vorbească”)Diana Șurîghina.
Totuși cea mai populară versiune este că Malahov a avut un conflict cu noua producătoare a emisiunii „Pusti govoreat”, Natalia Nikonova, care a lucrat anterior în componența show-ului, apoi a părăsit proiectul, dar recent a revenit.
Cu toate acestea, „Moskovski komsomoleț“ scrie că Malahov ar fi putut intra în conflict nu cu producătoarea emisiunii, ci cu însuși Konstantin Ernst, directorul general al canalului.
Potrivit unor surse informate, Ernst, pe de o parte, va face tot posibilul pentru a-l menține pe renumitul prezentator, dar, pe de altă parte, Malahov ar fi putut înainta cerințe imposibil de îndeplinit chiar și pentru „Primul canal“.
Se zvonește că Andrei Malahov a vrut nu numai să prezinte, dar și să producă emisiuni de sine stătător și să le vîndă canalului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?