X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

AMDM a obţinut certificarea sistemului de management al calităţii

2 aug. 2017,, 09:20   Societate
1737 0

Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale (AMDM) a obţinut certificarea Sistemului de management al calităţii, în conformitate cu cerinţele standardului ISO 9001:2015.

Sursele din cadrul AMDM au declarat pentru INFOTAG că certificatul s-a emis în baza rezultatelor auditului, realizat de către Organismul de certificare internaţional - TUV Thuringen, astfel fiind recunoscută alinierea AMDM la standardele internaţionale în domeniul managementului calităţii.

"Certificatul atestă faptul ca sistemul de management al AMDM este orientat spre implementarea bunelor practici în cadrul instituţiei şi spre furnizarea consecventă a serviciilor care să vină continuu în întîmpinarea cerinţelor clienţilor. Mai mult, această certificare confirmă preocuparea permanentă a AMDM pentru îmbunătăţirea activităţii şi creşterii gradului de satisfacţie a părţilor interesate, prin aplicarea eficace a sistemului de management al calităţii.", a spus reprezentantul AMDM, Veronica Rotarău.

Potrivit ei, agenţia va continua să îmbunătăţească serviciile prestate.

"AMDM se află într-un proces continuu de îmbunătăţire a serviciilor sale cu scopul îndeplinirii misiunii generale - realizarea politicii statului în domeniul medicamentului, activităţii farmaceutice şi dispozitivelor medicale prin asigurarea populaţiei cu medicamente şi dispozitive medicale calitative, inofensive, eficiente şi accesibile", a subliniat ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?