Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Usatîi reacţionează la reţinerea angajatei Primăriei Bălţi

1 aug. 2017,, 14:37   Politică
3378 1

Preşedintele „Partidului Nostru” (PN), primarul oraşului Bălţi, Renato Usatîi, consideră că angajata Direcţiei municipale arhitectură, reţinută de poliţie, „nu este funcţionară de stat”.

Usatîi a comunicat în reţelele sociale că tentative de a mitui angajaţii Primăriei Bălţi şi membrii PN se întreprind continuu din momentul alegerilor locale din 2015.

„Cîte au încercat să aducă angajaților Primăriei Bălţi, viceprimarilor, lucrătorilor de rînd! Scopul autorităţilor este de a discredita pe toate căile conducerea PN, de opoziție, în acele oraşe în care el a cîştigat. Dar nici MAI, nici procuratura, nici Centrul Naţional Anticorupţie nu reuşesc nimic. Eu sînt principial împotriva oricăror acte de corupţie şi toţi ştiu asta”, a specificat Usatîi, care se ascunde de justiţia RM la Moscova de aproape un an.

Potrivit spuselor lui, în acest caz concret este vorba despre o femeie arhitect, care, fiind angajată a Direcţiei municipale arhitectură, concomitent munceşte şi într-o firmă privată, care se ocupă de replanificarea şi designul locuinţelor.

„Persoana care ocupă funcţie la Primărie nu poate avea afacere în altă parte. Arhitecţii însă întotdeauna puteau cîştiga la un proiect oarecare. Şi în această situaţie femeia a replanificat o instalaţie de gaze contra 500 de lei. Ea a perfectat această acţiune în mod incorect – antedatat. Bineînţeles, aceasta este o încălcare. Dar, deocamdată, nu este mită. Nu este demonstrat că ea a lucrat la proiect în timpul orelor de muncă, poate ea a făcut asta seara, în zilele de odihnă. Şi pe urmă: autorităţile fură miliarde şi fac acest lucru nepedepsite, iar aici omul a încasat pentru munca executată 500 de lei şi mass-media prooligarhică a făcut zarvă pe toată republica”, a spus indignat Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?