X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Percheziții de amploare la Criuleni

1 aug. 2017,, 10:58   Societate
4102 4

Procurorii din Criuleni în comun cu Inspectoratul de Poliţie din raion au descins, în această dimineaţă, în biroul şefului oficiului teritorial ANSA din Criuleni, Ion Gangan. Potrivit procurorilor, percheziţii au avut loc şi la domiciliul şi în automobilul funcţionarului.

"Percheziţiile s-au efectuat cu scopul stabilirii armei cu care a fost ameninţată persoana, până la moment arma nu a fost depistată. După percheziţii, persoana a fost audiată în calitate de bănuit, vinovăţia la moment nu o recunoaşte", a declarat Alexandru Machidon, procuror Criuleni.

Şeful ANSA al raionului Criuleni este vizat într-un dosar privind ameninţarea cu moartea. Potrivit poliţiei, bănuitul ar fi ameninţat bărbatul cu o armă pe care o deţinea legal, pentru că i-ar fi sustras un alt pistol. Ion Gangan a fost deja audiat de către anchetatori, dar nu-şi recunoaşte vina. El va fi cercetat în stare de libertate, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele. Anterior, acesta a mai fost vizat într-un dosar intentat în urma unui accident rutier. Solicitat de postul nostru de televiziune, Ion Gangan a refuzat să comenteze situaţia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?