Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

În Chișinău a apărut un nou obiect de artă (FOTO)

31 iul. 2017,, 15:10   Capitala
2461 0

De cîte ori noi toți, analizînd modul în care se schimbă Chișinăul, oftăm cu multă amărăciune, „Acest oraș are nevoie cu siguranța de un erou ...

“ Dacă toate aceste replici le-am uni într-o singură linie, pe ultima am striga-o de pe undeva de pe Marte.

IMG_9681

IMG_9677


Pictorii proiectului de artă urbană Chișinău Is ME au decis că este mai bine să stabilească la Chișinău, o echipă întreagă de super-eroi. Zis și făcut! Acum, în parcul Valea Morilor stau de veghe cei mai renumiți eroi, care au abilități incredibile, de super-eroi.

În parcul din spatele Ambasadei SUA din Moldova se aflau 9 pari metalici.

IMG_2453

IMG_2541

Pictorii proiectului i-au pictat, reprezentînd pe aceștia nu numai eroii celor mai celebre benzi desenate umoristice, ci și pe eroul din saga Star Wars, care nu are nume, dar, de asemenea, pe spionul stereotip japonez medieval - ninja.

Activiștii Chisinau Is ME speră că astfel de apărători nu numai că vor servi ca decor al parcului, ci vor provoca zîmbete și emoții pline de bucurie copiilor, ci vor „păzi“, de asemenea, băncile și urnele, care suferă adesea din cauza comportamentului cetățenilor.

IMG_9516

Chisinau is ME, proiectul urban non-profit al Companiei Simpals, mulțumește Companiei CAPAROL Moldova pentru vopsele oferite și sprijinul acordat proiectului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?