Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sună amenințător: Saakașvili a spus cum va pătrunde în Ucraina

30 iul. 2017,, 00:01   Externe
4618 0

Fostul șef al Administrației de Stat a regiunii Odessa (ASRO) Mihail Saakașvili care a fost lipsit de cetățenie ucraineană intenționează să ajungă în Ucraina prin orice modalitate.


Saakașvili a declarat acest lucru într-un interviu cu publicația „Ukrainskaia pravda”.


„Voi locui în zona de tranzit a aeroportului „Borispol”. Ei au făcut reparație bună, directorul este prietenul meu. Sper că el va găsi acolo pentru mine un loc secret. Este o glumă, dar voi găsi o modalitate. Nu există nici un control, cum cred ei. Eu mențin relații cu mulți oameni din cadrul serviciului ucrainean. Sunt un fost polițist de frontieră ucrainean. Să nu uite acest lucru. Cunosc toate intrările și ieșirile din Ucraina”, a spus politicianul.


Jurnalistul a comentat cuvintele lui Saakașvili, spunînd că ele sună amenințător. „Nici să nu spere. În al doilea rînd, am mulți prieteni polițiști de frontieră. În al treilea rînd, am o mulțime de prieteni în Garda Națională, în poliție. Să nu uite că tentaculele echipei noastre au pătruns deja peste tot și ofițerii de securitate îl urăsc. El a recunoscut acest lucru la o întîlnire cu mine în Malta, că pe el îl urăsc, că el nu poate conta nici pe Garda Națională, nici pe forțele speciale ale SBU, cu atît mai mult pe poliție. De aceea se creează unele echipe”, a continuat să sperie fostul șef al ASRO.


Reamintim că la 26 iulie Președintele Ucrainei, Piotr Poroșenko, a semnat un decret privind retragerea cetățeniei de la Saakașvili. El a pierdut cetățenia în baza art.19, aliniatul 2 al Legii cu privire la cetățenie, și anume în baza unor informații false indicate în anchetă. Mai tîrziu, în posesia publicației „Obozrevatel” a ajuns un document important care dovedește minciunile lui Saakașvili.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?