Democrații, surprinși de solicitarea PLDM

Democrații, surprinși de solicitarea PLDM

Solicitarea PLDM către guvernare de a anula modificarea sistemului electoral i-a luat prin surprindere pe democrați, informează NOI.md.

Potrivit lor, la baza înființări acestei formațiuni, încă din 2007, a stat anume schimbarea sistemului electoral, iar acum tot ei cer anularea proiectului de lege respectiv.

„Partidul Democrat din Moldova a luat act cu surprindere de solicitarea PLDM de a retrage sistemul mixt. În mod normal, inițiativele unui partid care se află deja de mult timp sub 1 la sută și nu mai reprezintă pe nimeni, cum este cazul PLDM, nu necesită a fi analizate. Însă, fiind vorba de un caz relevant de demagogie politică, credem că se impun cîteva precizări ”, se arată în declarația democraților.  

Democrații au pus la îndoială intențiile nobile ale colegilor din PDLM. „Sau acest partid și-a bătut joc de oameni încă de la înființare pentru a acumula mai rapid capital politic?”, se menționează în declarație.

Reprezentanții PLDM au îndemnat recent guvernarea să anuleze modificările făcute în sistemul electoral şi să restabilească dialogul cu Uniunea Europeană.

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load