Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

„Sheriff“ s-a întors cu remiză din Azerbaidjan (VIDEO)

26 iul. 2017,, 12:00   Sport
2703 0

Clubul de Fotbal „Sheriff“ a încheiat la egalitate meciul Ligii Campionilor (LC) împotriva echipei „Karabah“.

Întîlnirea din cadrul celui de al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor a avut loc în capitala Azerbaidjanului. Acest rezultat i-a lăsat clubului șansele de a înregistra un rezultat cu succes, deoarece al doilea meci va avea loc la 1 august la Tiraspol, relatează NOI.md.

Echipa gazdă a creat pe parcursul meciului mult mai multe momente, decît jucătorii clubului, de 15 ori campioni ai Moldovei. Foarte ferm a jucat în poartă goalkeeperul „Sheriff“-ului Zvonimir Mikulic, care a contracarat patru lovituri periculoase din partea adversarilor. Discipolii antrenorului principal al „Sheriff“ Roberto Bordin, la rîndul lor, nu au reușit să înscrie niciun gol în poarta campionilor Azerbaidjanului, deoarece echipa „Karabah“ era axată să obțină victoria în meciul jucat acasă.


Pe parcursul meciului arbitrul Belarus Serghei Ținkevici nu a ridicat niciun cartonaș galben sau roșu pentru nici unul dintre jucătorii ambelor echipe. Meciul a avut loc pe Stadionul Republican „Tofik Bahramov” de la Baku, deoarece stadionul de acasă al echipei Azerbaidjanului din Karabah nu corespunde standardelor europene UEFA. Chiar dacă distanța e mare, pentru a-i susține pe campionii actuali ai Azerbaidjanului au venit 20 de mii de oameni. Egalul în acest meci îi oferă „Sheriff“-ului desigur, mai multe oportunități de a juca în runda „playoff“ a Ligii Campionilor, deoarece meciul retur cu echipa „Karabah“ se va desfășura pe data de 1 august, pe stadionul din Tiraspol.

Astfel, unicul club din cele patru care au primit dreptul de a reprezenta Moldova în turneele de fotbal europene sub auspiciile UEFA este „Sheriff“. Celelalte trei echipe care joacă în Europa League (a doua cea mai prestigioasă competiție europeană de club, după Liga Campionilor – nota red.), au fost eliminate din primele etape. Astfel, Cluburile de Fotbal „Dacia“ și „Milsami“ au fost eliminate din primul tur de calificare, iar „Zarea“ a răzbătut în următoarea etapă a turneului, unde a pierdut în fața adversarilor echipei din Cipru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?