Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Air Moldova explică reținerile de ieri a curselor

26 iul. 2017,, 10:59   Societate
4465 0

După ce ieri zeci de moldoveni au asteptat ore în șir pe Aeroportul Chișinău să zboare la Lisabona, însă în ultimul moment au fost anunțați că această cursă a fost anulată, astăzi Air Moldova vine cu explicații, notează NOI.md.

„Aeronava care urma să zboare spre Chișnău și să opereze cursa spre Lisabona pe 25.07.2017, la ora 19:30, s-a reținut pe aeroportul din Florența mai mult de 2 ore, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a unei furtuni puternice. Dupa aterizarea pe Aeroportul Chisinau, aceasta nu a mai avut posibilitatea de a decola spre Lisabona, deoarece aeroportul din Lisabona se inchide pe timp de noapte.

Astfel, cursa a fost transferată pentru ziua de azi, avînd în vedere disponibilitatea de flota și permsiunea de aterizare/decolare de la Lisabona. Respectiv, cursa Chișinău-Lisabona va fi operată azi, la 19:30”, se menționează în comunicatul Companiei Air Moldova.

Totodată, pasagerii care urmau să ajungă ieri dimineață de la Chișinău pe insulele grecesti au ajuns la destinație abia în această dimineață. Pasagerii susțin că, deocamdată, nu au primit nicio explicație, asta în pofida faptului că au pierdut o zi din vacanța programată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?