Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Kremlinul a comentat întrevederea bancherului rus cu ginerele lui Trump

25 iul. 2017,, 21:30   Externe
1723 0

Bancherul rus de top care s-a întîlnit cu ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, nu a făcut acest lucru la ordinele Kremlinului, a declarat marți purtătorul de cuvînt al președintelui rus Vladimir Putin, potrivit Reuters.

Jared Kushner, care a fost audiat luni de anchetatori ai Senatului în legătură cu contactele sale cu cetățeni ruși ca parte a unei investigații privind posibilul amestec al Kremlinului în alegerile prezidențiale de anul trecut din SUA, a spus că s-a întîlnit cu Serghei Gorkov, directorul băncii ruse de stat Vnesheconombank, la 13 decembrie.

Rusia neagă ferm orice implicare în alegerile din SUA.

Întrebat marți despre întîlnirea lui Kushner, purtătorul de cuvînt al Kremlinului, Dmitri Peskov, le-a spus jurnaliștilor într-o videoconferință că Gorkov a fost în SUA ca parte a unei serii de întîlniri cu congresmeni americani legate de activitatea sa.

"Acest contacte nu au nevoie de aprobarea Kremlinului și în mod normal (aceste întîlniri) nu au loc la ordinele Kremlinului", a spus Peskov.


El a declarat că este o 'practică normală' ca directorul unei bănci din Rusia care ia parte la astfel de evenimente să aibă diverse întîlniri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?