Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Autorul cîntecului Despacito, indignat de utilizarea piesei la mitingurile din Venezuela

26 iul. 2017,, 03:30   Externe
2102 0

Muzicianul din Puerto Rico, autorul cîntecului Despacito, Luis Fonsi, este indignat de decizia autorităților venezuelene să folosească la mitingurile politice din țară această melodie, a scris Fonsi pe Twitter.

Pe data de 23 iulie cîntecul cu textul modificat a răsunat în cadrul unui eveniment, organizat de susținătorii președintelui venezuelean Nicolas Maduro, care i-a chemat pe cetățeni să participe la alegerile pentru Adunarea Națională Constituantă, programate să se desfășoare pe 30 iulie.

„Eu nu am dat permisiunea de a utiliza melodia sau de a schimba cuvintele acesteia în scopuri politice“, a scris artistul. Fonsi a adăugat că muzica lui nu poate fi folosită în scopuri propagandistice.

În Venezuela, timp de cîteva luni continuă confruntarea dintre președintele țării Nicolas Maduro și opoziție. Neregulile continuă în țară de la începutul lunii aprilie, victime ale coliziunilor au ajuns 100 de persoane.

Pe 19 iulie a apărut informația că piesa Despacito a depășit recordul mondial de popularitate a serviciilor streaming.


Piesa lui Fonsi a apărut în ianuarie. La înregistrare a participat, de asemenea, cîntărețul Deddi Yanki. Videoclipul pentru piesă, publicat pe YouTube-canalul muzicianului din Puerto Rico a adunat mai mult de 2,7 miliarde de vizualizări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?