Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Părinții din Chișinău, alarmați că un alt depozit de crengi ar putea lua foc

24 iul. 2017,, 13:30   Societate
1623 0

După incendiul izbucnit în această dimineață la Stadionul Republican, reprezentanții Asociației Obștești ''SOS Autism'' trag un semnal de alarmă, comunică NOI.md.

ONG-ul atenționează asupra riscului ca situația să se repete și în sectorul Botanica al capitalei. Mai cu seamă, în curtea Gimnaziului „Decebal”, unde, de asemenea, sînt stocate crengi uscate.

Deși au cerut în repetate rînduri intervenția autorităților în vederea evacuării copacilor devastați, apelul părinților nu a fost auzit.

„Am atenționat toate autoritățile, acum facem apel și la opinia publică. Avînd în vedere incendiile din ultima perioadă, atenționăm că pe teritoriul Gimnaziului «Decebal», în imediata apropiere a sediului Asociației «SOS Autism», se stochează crengi uscate. În fiecare zi aducem copiii la Centru cu frică... Temperaturile mari, iarba uscată, focurile deschise organizate de unii locatari din zonă creează un real pericol”, se arată într-un apel semnat de membrii Asociației „SOS Autism”.

Anterior demersuri similare au fost adresate Inspectoratului de Poliție Botanica, secției locativ-comunale și preturii aceluiași sector.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?