X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

În Alaska un motan care era primarul onorific al unui orăș a murit

25 iul. 2017,, 04:30   Externe
1822 0

Stubbs, motanul care a devenit primarul onorific și o atracție turistică pentru micul oraș Talkeetna, din Alaska, a murit la vîrsta de 20 de ani, au anunțat luni stăpînii săi, relatează Reuters.

Stubbs s-a dus la culcare joi seară în orașul aflat la circa 96 km nord de Anchorage și nu s-a mai trezit, a anunțat sîmbătă seară familia Spone.

"A fost un soldat pînă în ultima zi a vieții sale", a precizat familia.

Motanul, căruia îi plăcea să bea apă dintr-un pahar de margarita, a fost ales primar neoficial al orașului Talkeetna în 1997.

Familia Spone a devenit stăpîna pisicii cînd a cumpărat magazinul general Nagley și un restaurant în 2015 de la foștii proprietari, a precizat familia.


Stubbs, care a supraviețuit unui atac al unor cîini în 2013, a devenit o atracție turistică pentru Talkeetna, un oraș de circa 900 de persoane din apropierea Parcului național Denali.

Peste 75% dintre vizitatori întrebau "Unde este primarul?" sau spuneau "am o întîlnire cu primarul", a povestit familia.

Stubbs a petrecut tot mai mult timp acasă în acest an, în loc să meargă la magazin, unde era trecut frecvent din mînă în mînă de oamenii care doreau să se fotografieze cu el, se mai precizează în comunicat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?