Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ghimpu spune ce va face dacă Chirtoacă ajunge la pușcărie

21 iul. 2017,, 10:20   Politică
15349 23

Liderul PL, Mihai Ghimpu, admite faptul că nepotul său Dorin Chirtoacă ar putea fi condamnat la închisoare. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Important” de la TVC 21, notează Noi.md.

Liberalul este de părere că edilul capitalei este victima unor răfuieli politice. Întrebat dacă se așteaptă că primarul va fi condamnat la închisoare, Ghimpu a menționat că anume asta urmăresc cei care gestionează dosarul.

„După cum merg lucrurile acum, așa vor ei, dar o să mai vedem. Eu, în caz că vor merge aș acum merg, atunci mă apuc să fac revoluție. Eu am tolerat, am răbdat, am crezut că poate au o limită, o măsură , dară văd că sînt obraznici peste măsură. Eu sînt gata, în cazul în care se va merge așa în continuare: judecătorii nu vor fi judecători, procurorii nu vor fi procurori și vom avea unul care hotărăște toate, eu sînt gata să fac revoluție”, a precizat liderul PL.

Politicianul s-a arătat convins că va găsi suficienți susținători pentru a declanșa o revoluție. „Sînt oameni, am să-mi cer scuze că am greșit unde am greșit. Vreau să pun capăt acestui dezmăț”.

Totodată, el a mai subliniat că nu va admite ca ședințele de judecată în dosarul Chirtoacă să se desfășoare cu ușile închise, așa cum s-a întîmplat în cazul fostului premier Vlad Filat.


„O să fie publicat dosarul, nu o să permitem să fie dosarul închis. Acum după ce am văzut dosarul lui Chirinciuc și Chirtoacă încep să pun la îndoială și celelalte dosare”, a adăugat Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?