Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Din arest la spital! Lucinschi a fost internat

20 iul. 2017,, 15:01   Politică
4590 4

Chiril Lucinschi, învinuit în dosarul fraudei bancare, a fost internat în spital.

Aceasta a dezvăluit avocata sa, Corina Stratan, după ședința de judecată de astăzi, 20 iulie, de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, în cadrul căreia i-a fost prelungit mandatul de arest la domiciliu fostului deputat cu încă 30 de zile.

„Chiril Lucinschi se află în concediu medical, drept pentru care nu a putut să se prezinte astăzi în instanță de judecată. sînt niște aspecte de natură privată și nu vreau să le comunic”, a declarat avocata, precizînd că apărarea consideră încheierea instanței neîntemeiată.

Totodată, potrivit procurorul de caz, Eugen Rurac, dosarul în care este învinuit Chiril Lucinschi a fost completat un nou capăt de acuzare - fals în declarații „manifestat prin neincluderea în declarațiile sale cu privire la avere și interese personale a calității de beneficiar finciar și a veniturilor primite de la două companii, ce figurează în schema de spălarea a banilor. Este vorba despre două episoade: 5 milioane de lei și 440 de mii dolari SUA”. Acesta a mai susținut că fostul deputat nu dorește să facă declarații pe marginea acuzării aduse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?