X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Rihanna a atras atenția fanilor într-o rochie inedită (FOTO)

21 iul. 2017,, 01:30   Externe
2897 0

Trei dive și toate trei. Cara Delevingne, Rihanna și Kendall Jenner au furat toate privirile la premiera filmului „Valerian” în Los Angeles.

Una a fost criticată pentru alegerea făcută, celelalte două, niște dive sexy. Cara Delevingne și Kendall Jenner au fost cele mai distinse prezențe de la eveniment, în timp ce Rihanna a avut un stil cu totul diferit, care nu a fost văzut cu ochi buni de criticii de modă.

Riri a ales o rochie roz pal cu umerii goi și cu trenă, inspirată de una dintre ținutele purtate în cel mai recent clip al său. A fost prințesa evenimentului, una nonconformistă, cu o atitudine potrivită, însă cu prea mult roz la purtător. La 29 de ani, vedeta a apărut într-o altă ținută care ne-a șocat, cu o imensă trenă și cu fustă mini în față, completată de o pereche de sandale legate pe picior și cu o mulțime de accesorii roz. A făcut chiar și o gafă monumentală.

A purtat ceas la o rochie de seară, încălcînd o regulă elementară în modă. Ce-i drept, nici culoarea rochiei nu a pus-o în evidență, alături de părul prins în vîful capului. De parcă nu era de ajuns, cîntăreața și-a luat și o geantă de tip clutch în aceeași nuanță de roz, arătîn per total ca o bomboană fondantă. sîntem conștienți de stilul său extravagant, pe alocuri ciuat, însă aceasta este una dintre cele mai neinspirate ținute ale divei.

Însă nu Riri a fost cea care a strălucit la propriu, ci coleg sa, modelul și actrița Cara. Ea a fost simbolul feminității într-o rochie argintie foarte sexy, care a impresionat pe toată lumea. A purtat o ținută deosebită care părea a fi realizată din metal, pe gît, cu un decuaj interesant în jurul bustului, descoperindu-i clavicula.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?