Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Motanul Șuric martor cheie în dosarul Chirtoacă

20 iul. 2017,, 10:08   Politică
4765 0

Una din probele în dosarul primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, ar fi motanul Șurik.

Despre aceasta a vorbit liderul PL, Mihai Ghimpu, în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi. Potrivit lui, dosarul ar fi unul politic și probele prezentate nu sînt credibile, astfel încît printre acestea se numără și o fotografie în care acesta apare cu un motan în brațe. Același motan apare într-o fotografie a nepotului lui Igor Gamrețchi ce locuiește în Germania.

În continuarea conferinței de astăzi, Ghimpu se pare că a decis să facă haz de necaz și a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie cu nepotul său Dorin Chirtoacă, doar că acesta ține în brațe un pisic.

„Ca probă în învinuirea lui Dorin Chirtoacă este prezentată o poză unde Primarul General ține în brațe o mîță, care seamănă cu mîța din poza de mai jos, doar că cea din dosar este mai mare și mai pufoasă. Acea poză a fost făcută în 2014 în Germania, cu aproape un an înainte de a fi pusă la cale infracțiunea de către cei care deja și-au recunoscut vina...Mîța este adusă ca probă indirectă pentru a arăta legătură cauzală dintre Dorin Chirtoacă și deținătorul a 26%, care ține și el în brațe această mîță”, a scris ironic pe Facebook Mihai Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?