Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Avocata rusă care s-a întâlnit cu Trump Jr. este gata să depună mărturie în Congres

19 iul. 2017,, 22:00   Externe
2503 0

Avocata rusă Natalia Veselnițkaia, care s-a întîlnit cu Donald Trump Jr. după ce tatăl acestuia, Donald Trump, a obținut nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale din 2016 din SUA.

A afirmat că este gata să depună mărturie în Congres pentru a risipi ceea ce ea a anumit ''isteria de masă'' în legătură cu întîlnirea respectivă, relatează miercuri agenția Reuters.

Fiul cel mare al președintelui Trump a acceptat nerăbdător anul trecut să se întîlnească cu Veselnițkaia, despre care el a spus că era o avocată a guvernului rus care ar fi putut să ofere informații compromițătoare despre contracandidata democrată Hillary Clinton, potrivit e-mailurilor publicate de către Donald Trump Jr.

Anterior Veselnițkaia a afirmat că este o avocată independentă, că niciodată nu a obținut informații compromițătoare despre Clinton și că nu are legături cu Kremlinul.

''sînt gata să clarific situația din spatele acestei isterii de masă, dar numai prin intermediul unor avocați sau depunînd mărturie în Senat'', a afirmat Veselnițkaia într-un interviu pentru televiziunea rusă RT difuzat marți seara.


Oficiali ruși au dezmințit în mod repetat afirmațiile SUA potrivit cărora Moscova a intervenit în campania prezidențială americană pentru a-l ajuta pe Donald Trump să cîștige alegerile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?