X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Liderul PCT a renunţat la plata concediului

17 iul. 2017,, 18:20   Politică
2145 0

Liderul Partidului Comunist din Transnistria (PCT), deputatul Sovietului Suprem (SS) au autoproclamatei RMN, Oleg Horjan, a renunţat la plata concediului de odihnă pînă cînd nu vor fi achitate restanţele salariale ale bugetarilor pentru lunile mai-iulie şi le-a propus colegilor din legislativ să susţină iniţiativa sa.


În scrisoarea sa adresată preşedintelui SS, Alexandr Şcerba, se menţionează că mulţi pedagogi încă nu au primit salariile pentru lunile mai-iunie şi "nu doar că nu pot să meargă în concediu, dar nici să-şi întreţină decent familia".

"În acelaşi timp, deputaţii primesc la timp salariile şi plata pentru concediu şi îşi pot permite să meargă în vacanţă", a scris Horjan, care a subliniat că o asemenea situaţie contravine sloganului "deputatul este sluga poporului", încalcă principiul echităţii şi subminează autoritatea puterii legislative a RMN".

Potrivit lui, "avînd în vedere că rezultatele activităţii puterii de stat, inclusiv a deputaţilor, sînt deplorabile, salariul ei ar trebuie să-l primească în ultimul rînd".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?