X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Locuri de top pentru moldovence la Miss Continental UK

17 iul. 2017,, 17:50   Societate
3102 0

Miss Continental UK este un concurs de frumusețe organizat la Londra de către o tînără din Republica Moldova de doar 17 ani.

Daniela Costin deține o agenție de modeling și a decis să își urmeze visul și să organizeze un concurs de frumusețe, care a avut loc recent la Londra și care a fost cîștigat tot de o moldoveancă.

26 de fete au luptat pentru titlul Miss Continental UK, iar în urma votingului și a notei juriului, moldoveanca Carmen Sochirca a fost desemnată cîștigătoare.

Pentru titlul Miss Teen Continental UK au luptat 12 fete printre care Diana Gorenco și Cătălina Guțu, tinere din Moldova. Chiar dacă la această categorie cîștigătoare a fost o tînără din Georgie, Călălina s-a ales cu titlul de Vice Miss.

În competiție au participat fete din întreaga Europă și din țările CSI, iar în total au aplicat la concurs aproximativ 300 de fete.

Concursul își propune să promoveze participantele și să le ofere oportunitatea de a deveni fotomodele. La concurs pot participa fetele cu vîrsta de peste 12 ani atît cu experiență, cît și cele care nu au tangență cu lumea modelingului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?