X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Împlinirea vîrstei de 70 de ani de către soția prințului Charles

17 iul. 2017,, 21:00   Externe
3541 0

Familia regală britanică a marcat luni cea de a 70-a aniversare a Camillei, ducesa de Cornwall și soția prințului Charles, prin publicarea unui nou portret al cuplului, realizat de fotograful Mario Testino, relatează DPA.

Camilla a sărbătorit împlinirea a 70 de ani la mai multe petreceri de săptămîna trecută, printre care și una găzduită de prințul Charles, sîmbătă, la Highgrove House, reședința privată a cuplului de la Gloucestershire, în sud-vestul Angliei.

Fiii prințului Charles, prințul William și prințul Harry, s-au aflat printre cei 250 de invitați la petrecerea privată de la Highgrove, informează The Telegraph și alte media.

Mario Testino a declarat că este o "adevărată onoare" să fotografieze cuplul regal cu prilejul zilei de naștere a Camillei.

"Am fotografiat-o prima dată pe ducesă după nunta ei cu prințul în urma unei comenzi din partea British Vogue în 2006 și am descoperit o persoană amabilă și frumoasă, cu un minunat simț al umorului", a declarat el într-un comunicat dat publicității prin intermediul Clarence House, biroul prințului Charles.


Charles și Camilla s-au căsătorit în 2005, după ani de controverse privind relația lor. Ea a fost acceptată ca o membră cu drepturi depline a familiei regale de atunci.

Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic, s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer în 1981, într-o ceremonie care a captivat națiunea.

Căsătoria lui Charles și Diana a fost însă afectată de zvonurile privind faptul că relația prințului cu fosta sa parteneră, pe atunci căsătorită, Camilla Parker-Bowles, ar fi continuat.

În 1992, guvernul de la Londra a anunțat că Charles și Diana intenționează să se separe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?