Sfaturile care te vor face maestru în arta de a utiliza Instagram

Sfaturile care te vor face maestru în arta de a utiliza Instagram

O poză reuşită pe Instagram necesită multă muncă. Trebuie să avem lumina perfectă, să fotografiem din unghiul perfect şi să avem pregătită o listă uriaşă de hashtag-uri, gata să fie folosită în orice moment, scrie Independent.

La ce oră trebuie să postezi pe Instagram, pentru ca poza să aibă succes printre prieteni

Dar cîteodată, chiar şi cea mai bună fotografie poate fi stricată de un timing prost.

Din fericire, cercetătorii s-au gîndit şi la acest aspect şi au descoperit care este perioada cea mai bună pentru a posta o fotografie pe faimoasa reţea de socializare.

Astfel, analizînd datele a peste 1, 2 milioane de postări, pagina Hopper HQ  a aflat că cel mai bine este să postezi între 18:00 şi 19:30 în timpul săptămînii, şi la ora 11 dimineaţa în weekend.

Motivul pentru acest lucru este destul de simplu. În acea perioadă pe reţeaua de socializare se află cele mai multe persoane, care vor vedea postarea şi vor interacţiona cu ea.

Cu toate acestea, cercetările nu s-au oprit aici. Datele analizate au arătat că anumite filtre ajută o postare să aibă un succes garantat.

Astfel că, Gingham nu doar că este cel mai popular filtru, dar atrage cele mai multe like-uri şi comentarii. Pe locul doi se situează Clarendon.

De asemenea, contează şi ce fotografiezi. Potrivit Hopper HQ, imaginile care se bazează pe experienţa personală precum scăderea în greutate sau călătoriile pe care le faci, strîng cu 22% mai multe comentarii şi like-uri. După experienţele personale, fotografiile cu animale generează interacţiune, urmate de cele cu apusuri şi plaje.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load