Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Cine va ocupa locul Irinei Mizdrenco în Parlament?

17 iul. 2017,, 12:48   Politică
2007 0

După ce deputata PSRM, Irina Mizdrenco, a decedat, locul acesteia în Parlamentul Republicii Moldova îl va ocupa consilierul municipal din partea PSRM, Petru Corduneanu.

Potrivit listei de supleanți a PSRM de la alegerile parlamentare din anul 2014, fotoliul Irinei Mizdrenco i-ar reveni lui Corduneanu, care se află pe poziția 30.

Actualmente, Corduneanu ocupă funcția de consilier municipal Chișinău. Fostul polițist este membru al Comisiei pentru gospodărie locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicații și ecologie din CMC.

Amintim că deputata Irina Mizdrenco a decedat ieri, 16 iulie, pierzând lupta cu o boală incurabilă.

Irina Mizdrenco a devenit deputat după ce Igor Dodon a devenit președinte al Republici Moldova. Fiind originară din satul Pîrjota, raionul Rîşcani, pe 30 octobmbrie 2012, aceasta, împreună cu alți doi consilieri raionali au părăsit fracțiunea PCRM, constituind fracțiunea PSRM din Consiliul raional Rîșcani, fiind ulterior în funcția de președinte al organizației teritoriale PSRM din Rîșcani.


Precizăm că Irina Mizdrenco a fost deputat doar câteva luni, însă problemele de sănătate nu i-au permis o prezență plenară la ședințele Legislativului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?