Frumuseţe la 100 de ani, trucurile de frumusete ale unor femei (VIDEO)

Frumuseţe la 100 de ani, trucurile de frumusete ale unor femei (VIDEO)

Se spune foarte des că frumuseţea nu are vîrstă şi că foarte important este ceea ce se află dincolo de aspectul fizic. Sigur că acest lucru este foarte adevărat, dar la fel de reală este şi lumea în care trăim şi în care ştim că înfăţişarea este foarte valorizată, iar o alură îngrijită ne poate aduce destule avantaje.

Este şi părerea cîtorva femei care, la 100 de ani de viaţă, încă au grijă să afişeze o imagine plăcută şi care au împărtăşit şi unele dintre trucurile de frumuseţe învăţate de-a lungul timpului. 

Puţin ruj, un strop de ulei de bebeluşi sau chiar o perucă. sînt doar cîteva dintre secretele de frumuseţe pe care cîteva femei de peste 100 de ani le-au dezvăluit pentru revista Allure, pe care spun că le-au deprins de-a lungul vieţii şi cărora au rămas fidele pînă în zilele noastre. Deşi industria operaţiilor estetice este din ce în ce mai dezvoltată, aceste doamne demonstrează că poţi avea o înfăţişare plăcută, adecvată vîrstei, şi că poţi rămîne proaspătă şi fără intervenţii chirurgicale, scrie Gîndul. 

 

Femeile vorbesc despre ritualuri de beauty pe care le-au păstrat toată viaţa şi de la care nu s-au abătut, lucruri care le-au menţinut aspectul pielii şi care le-au făcut să arate mai tinere chiar şi la o asemenea vîrstă. 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load