Ia-l de unde nu-i: Un deținut a FUGIT din penitenciar. DIP solicită ajutor

Ia-l de unde nu-i: Un deținut a FUGIT din penitenciar. DIP solicită ajutor

La 16 iulie 2017, în jurul orei 23:00, un deținut a părăsit sectorul de tip deschis al Penitenciarului nr.10 din Goian, deplasîndu-se într-o direcție necunoscută.

Deținutul își ispășea pedeapsa în Penitenciarul nr.10-Goian întrucît era antrenat la lucrări de reparație capitală a sectoarelor de detenție.

Actualmente, angajații sistemului penitenciar, în comun cu organele de poliție, întreprind măsuri operative de căutare şi determinare a locului aflării acestuia.

Tînărul, în vîrstă de 23 de ani, este condamnat la 2 ani privațiune de libertate, pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport, ce a cauzat din imprudenţă o vătămare medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii, săvîrşită în stare de ebrietate.

Potrivit sursei, în sectoare de tip deschis execută pedeapsa persoanele condamnate la închisoare pentru infracţiuni săvîrşite din imprudenţă.

Materialele acumulate au fost transmise organelor procuraturii, pentru a se expune în privința acestui caz, conform legislației în vigoare.

Departamentul Instituțiilor Penitenciare solicită ajutorul tuturor celor care dețin informații despre locul aflării deținutului sau alte detalii importante pentru investigarea cazului.

Pentru a oferi unele detalii, puteți apela la numerele de telefon: 0 (22) 40-97-87, 0(22) 35-08-90; 078777450

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load