Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Trafic intens la punctele de trecere a frontierei

15 iul. 2017,, 13:45   Societate
1870 0

Punctele de trecere a frontierei de stat sînt aglomerate la această oră. Cel mai greu se circulă la Otaci, Sculeni, Criva și Leușeni, potrivit datelor Poliției de Frontieră.

Astfel, la punctul de trecere Sculeni, la intrare sînt 55 de autoturisme, media timpului de așteptare e de 137 de minute; iar la ieșire sînt 30 de autoturisme, media timpului de așteptare fiind de 75 de minute. La Leușeni, la ieșirea din țară sînt 7 autoturisme, 4 microbuze și 2 autocare, media timpului de așteptare e de 122 de minute. La Criva, la intrare – 11 autoturisme și 2 autocare, media timpului de așteptare fiind de 135 de minute; iar la ieșire – 8 autoturisme, media timpului de așteptare este de 40 de minute.

Totodată, la punctul de trecere Otaci, al intrare este un autoturism și 2 autocare, media timpului de așteptare este de 85 de minute; iar la ieșire – 6 autoturisme și 3 autocare, media timpului de așteptare fiind de 150 de minute. La Costești, la ieșire sînt 5 autoturisme și un microbuz, media timpului de așteptare este de 50 de minute; iar la Giurgiulești-Galați, la intrare sînt 15 autoturisme, media timpului de așteptare e de 40 de minute și la ieșire sînt 25 de autoturisme, media timpului de așteptare fiind de 65 de minute.

În același timp, la punctul de trecere Cahul sînt 8 autoturisme la ieșirea din țară, media timpului de așteptare fiind de 30 de minute, iar la Palanca, la intrare sînt 20 de autoturisme, media timpului de așteptare fiind de 45 de minute și la ieșire – 20 de autoturisme, media timpului de așteptare fiind de 45 de minute.

În acest context, Poliția de Frontieră recomandă verificarea valabilității şi statutului documentului de călătorie în baza căruia se traversează frontiera de stat; tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor; consultarea aplicației ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de așteptare în punctele de trecere a frontierei (rutier) pentru toate categoriile de mijloace de transport și manifestarea de înțelegere, răbdare și disciplină, ținînd cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?