Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Ghinion pentru Chirtoacă! Mandatul de arest i-a fost prelungit (VIDEO)

14 iul. 2017,, 19:07   Capitala
5230 3

Primarul Dorin Chirtoacă va sta în arest la domiciliu încă cel puțin 25 de zile.

Decizia de prelungire a mandatului de arest la domiciliu pe numele edilului a fost luată acum cîteva minute de către magistrații de la Judecătoria sectorului Buiucani. Judecătorii au admis parțial demersul procurorilor, care au cerut prelungirea mandatului de arest cu încă 30 de zile.

Noul mandat de arest la domiciliu expiră la data de 13 august. Decizia magistraților poate fi însă contestată la Curtea de Apel.

Primarul Dorin Chirtoacă a declarat că este nemulțumit de hotărîrea judecătorilor, consideră că acesta este un abuz la adresa sa și că se înceracă denigrarea imaginii sale. Edilul a pus că va contesta decizia la Curtea de Apel.

Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arest la domiciliu pe numele primarului motivînd că dacă va fi eliberat sub control judiciar, există riscul ca edilul să participe la noi infracțiuni, să influențeze martorii și să se eschiveze de la urmărirea penală.


Amintim că azi, procurorul care instrumentează cazul a declarat că dosarul pe numele lui Dorin Chirtoacă va fi expediat în judecată în scurt timp. Întrebat de jurnaliști la ce sumă ajunge mita pe care ar fi luat-o primarul general din proiectul cu parcările, procurorul a evitat să numească o cifră, dar a spus că este vorba despre mită „în proporții deosebit de mari”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?