Detalii din ”paradis”: Nina Shtanski dezvăluie în ce casă a locuit Șevciuk

Detalii din ”paradis”: Nina Shtanski dezvăluie în ce casă a locuit Șevciuk

Nina Shtanski, soția ex-liderului de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, anunță că perchezițiile în apartamentele și casele rudelor nu contenesc și că acestea ar fi ilegale. 

Fosta viceprim-ministru a scris pe pagina sa de Facebook că au avut loc descinderi și în apartamentul său din Tiraspol, menționînd că ar urma să fie percheziționat și apartamentul lui Șevciuk „dintr-un bloc vechi de 5 etaje”.

Shtanski notează că fostul lider separatist a locuit mai bine de 10 ani într-un apartament obișnuit de două camere, amplasat într-un bloc vechi.

„Au fost efectuate percheziții în casa mamei mele. Eu și soțul nu am locuit niciodată acolo. Au efectuat percheziții în casa părinților soțului meu. Și acolo noi nu am locuit niciodată. Chiar acum au loc percheziții în apartamentul fratelui meu. Acolo în general nimeni nu a locuit niciodată”, a scris Shtanski pe pagina sa de Facebook. 

Totodată, în postarea sa, Nina Shtanski se întreabă cît de legale sînt aceste percheziții și „în baza la ce anume se întîmplă acest haos”. 

De asemenea, mai multe surse media notează că familia Shtanski-Șevciuk s-ar afla în prezent în Chișinău și ar locui într-o casă din centrul orașului. Reședința celor doi politicieni din stînga Nistrului ar fi protejată non-stop. 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load