X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Ambasadoarea Germaniei a fost distinsă cu "Ordinul de Onoare"

7 iul. 2017,, 08:41   Politică
1923 1

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Federale Germane la Chişinău, Ulrike Knotz, a fost distinsă cu "Ordinul de Onoare".

Despre aceasta a anunţat pe pagina sa de facebook Preşedintele Igor Dodon, care joi i-a înmînat distincţia, în legătură cu încheierea mandatului de ambasador în Moldova.

"Am mulţumit diplomatului pentru activitatea fructuoasă pe perioada mandatului său în Republica Moldova, pentru sprijinul constant al Germaniei în toate domeniile de colaborare, inclusiv poziţia foarte activă în susţinerea integrităţii teritoriale a statului. Am exprimat recunoştinţă pentru susţinerea politică în procesul de reglementare transnistreană, inclusiv în contextul exercitării preşedinţiei OSCE pe parcursul anului 2016", a scris Dodon.

El s-a pronunţat pentru "consolidarea relaţiilor comercial-economice şi intensificarea schimburilor comerciale cu Germania, precum şi pentru atragerea investitorilor germani în economia naţională în domenii menite să contribuie la modernizarea ţării noastre".

"Am subliniat că rolul Germaniei în regiune şi în Republica Moldova este unul major, exprimîndu-mi încrederea că dialogul politic orientat spre beneficiul ambelor popoare va continua", a subliniat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?