X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Proprietarul agresiv de magazin continuă să lucreze

6 iul. 2017,, 11:49   Societate
1885 0

Magazinul de la Ciocana unde a fost bătută fotografa ziarului Jurnal de Chişinău Nadejda Roşcovanu continuă să lucreze, de parcă nu s-ar fi întîmplat nimic.

Proprietarul acestei unităţi de comerţ, implicat în agresarea jurnalistei, a fost amendat cu 7500 de lei. Totodată, magazinul nu a fost închis, deşi acolo au fost depistate produse cu termenul expirat.

În ce priveşte dosarul penal intentat în legătură cu altercația, reprezentanții poliţiei au menţionat că investigarea lui se apropie de sfîrşit. În prezent se aşteaptă concluzia experților medico-legali în legătură cu victima.

„După aceasta dosarul va fi transmis procuraturii pentru pregătirea rechizitoriului și transmiterea acestuia instanței de judecată. Anume instanţa va adopta decizia în privinţa agresorilor. Dacă agentul economic nu are autorizaţie, atunci activitatea magazinului trebuie suspendată şi pedeapsa trebuie stabilită în funcţie de beneficiul obţinut în această perioadă. Aceasta poate fi o amendă sau privaţiune de libertate pe un termen de 2 ani”, a explicat Viorel Vrăjitoru, şef al Direcţiei urmărire penală a sectorului Ciocana.

Fotografa Nadejda Roşcovanu a fost bătută cu cruzime de o vînzătoare și proprietarul unui magazin din sectorul Ciocana după ce jurnalista a decis să fotografieze o chiflă cu termenul expirat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?