Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Marcă comercială Moș Zaharia, recunoscută drept una dintre cel mai bune din Moldova ©

5 iul. 2017,, 10:30   Business
4352 0

Marca comercială «Moș Zaharia» a companiei «Moldova-Zahăr» s-a învrednicit de titlul „Marcă comercială a anului 2016”. Cu victorie s-a soldat chiar prima participare a companiei «Modova-Zahăr» la acest prestigios concurs.

Astfel, marca Moș Zaharia a devenit, pe bună dreptate, unul dintre cele mai de succes și recunoscute brenduri din Republica Moldova. Iar premiile “Reputație și încredere” și „Aprecierea consumatorului” vorbesc despre faptul că încrederea consumatorilor față de zahărul „Moș Zaharia” crește pe an ce trece.

De menționat că la începutul lunii iunie compania a devenit deținătoare a unui alt premiu de prestigiu: medalia de aur în cadrul concursului Notorium. Toate aceste premii binemeritate reflectă aprecierea reputației companiei și simbolizează succesul și realizările întregului colectiv „Moldova-Zahăr”. Ele sînt o confirmare în plus a calității produsului Moș Zaharia și o nouă realizare a producătorului „Moldova-Zahăr” în drumul său dulce către inimile tot mai multor consumatori. Conducerea companiei susține că acest lucru motivează spre noi realizări.

«Compania noastă întotdeauna a pus în capul mesei creșterea calității produsului, spune directorul general al companiei, Wojciech Kolignan. Acesta este obiectivul nostru strategic. În acest scop noi achiziționăm cel mai performant echipament, efectuăm cercetări pentru obținerea semințelor de calitate și facem studii de marketing al pieței. Toate acestea cu scopul de a obține un produs de maximă calitate și a satisface cerințele în creștere ale consumatorilor noștri». Wojciech Kolignan subliniază că, în urma acestor activități de analiză și producere, consumatorilor li se oferă anume produsul de care au nevoie.

«Și nu este vorba doar de cumpărătoriш autohtoni, pentru că noi exportăm produsul nostru inclusiv pe alte pieți, - mai spune directorul general al companiei. Astfel, promovăm pe piețele externe nu doar produsul nostru, dar și țara, imaginea Republicii Moldova în Europa. Iar asta e un cu totul alt nivel și confirmă faptul, că produsele moldovenești corespund standardelor internaționale de calitate.»

Potrivit directorului general „Moldova-Zahăr”, fiecare premiu obținut mobilizează spre dezvoltare și creștere continuă a calității, lucru ce ne face să menținem încrederea consumatorilor și să corespundem cerințelor acestora.. Pentru că asta înseamnă un premiu pentru reputație, încredere și apreciere.

«Aceste premii sunt foarte relevante. Pentru noi sunt premii destul de importante, pentru că calitatea produsului, reputația și recunoașterea din partea consumatorului sunt ceea, cu ce ne mândrim cu adevărat. Aceste premii sunt o confirmare în plus a prizei producției noaste dulci la consumator. Deci, putem spune cu încredere: zahărul «Moș Zaharia» este un produs de clasă mondială!», mai spune directorul general al companiei, Wojciech Kolignan.

De menționat, că compania poloneză „Krajowa Spolka Cukrowa”, cel mai mare producător de zahăr din Polonia, este investitorul fabricii de zahăr de la Cupcini, care produce zahărul Moș Zaharia.

Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) şi Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI) organizează asemenea concursuri din anul 2003 pentru promovarea celor mai bune practici de business şi soluţii de afaceri şi marketingdin Moldova. Comitetul organizatoric ia în considerare originalitatea brendurilor, realizările obținute pe piața moldovenească a companiilor, dar și popularitatea și aprecierea în rândul consumatorilor.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?