X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Poliţiştii de frontieră ar putea beneficia de apartamente sociale

4 iul. 2017,, 17:42   Societate
2655 0

Potrivit proiectului, pe terenul menționat, s-a decis construcția unui bloc locativ cu 15 etaje, dintre care 2 etaje subterane pentru parcare și 13 etaje pentru locuințe.

La fiecare etaj se planifică nu mai puțin de 6 apartamente. Obiectivul proiectat este poziționat în calitate de complex locativ modern de clasa econom+, care include apartamente confortabile, parcare subterană și terasă.

Potrivit proiectului, blocul locativ urmează să dispună de un număr total de 195 apartamente dintre care Departamentului Poliției de Frontieră, în calitate de partener public, îi vor reveni doar 25 de apartamente. Din numărul total de apartament , 86 la număr constituind apartamente cu o odaie, iar două și trei odăi-92 și respectiv 17 apartamente. Totodată, la parter sînt preconizate spaţii comerciale şi de deservire și parcări subterane în număr de 77 unități.

Cele 25 de apartamente din cadrul complexului vor fi oferite personalului Departamentului Poliției de Frontieră, „punîndu-se accent pe atragerea și menținerea cadrelor tinere, prin asigurarea cu locuințe de serviciu”.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?