Închipuiți-vă cum e să fii mereu pe calea cea bună

Închipuiți-vă cum e să fii mereu pe calea cea bună

Mult așteptatul electromobil   #Nissan #LEAF va fi echipat cu sistemul   ProPILOT, care pe autostradă asigură dirijarea autonomă la deplasarea pe o singură bandă.  Când automobilul circulă în limitele unei benzi, activat printr-o simplă butonare, ProPILOT dirijează volanul, pedala accelerației și pe cea a frânei. Astfel, sistemul ajută șoferilor în cazul deplasării în ambuteiaje sau a călătoriilor de durată.  

În anii imediat următori sistemul ProPILOT , creat de  Nissan, va oferi utilizatorilor tot mai multă autonomie și într-un final   ProPILOT va putea conduce de sine stătător mașina în intersecțiile urbane.  Elaborarea sistemului  ProPILOT, menir să facă șofatul mai sigur  și mai plăcut, este parte a strategiei Nissan Intelligent Mobility. Aceasta determină planurile companiei: modificarea închipuirilor despre cum trebuie să se deplaseze automobilele, de unde să se alimenteze cu energie și cum să se integreze în societate. 

 Gareth Dunsmore, directorul departamentului electromobile Nissan în Europa, comentează: «Noul Nissan LEAF  este întruchiparea perfectă a principiilor   Nissan Intelligent Mobility. Pe piața de azi, el va fi electromobilul cel mai avansat și mai accesibil cumpărătorilor. Sistemul revoluționar  ProPILOT, plusat la echipamentul noului   Nissan LEAF nu poate fi supraapreciat. El va permite dezvăluirea  multor avantaje ale electromobilelor, creând  pentru viitoarele generații  orașe mai puțin aglomerate și mult mai curate».

  Noul Nissan LEAF cu sistemul ProPILOT va apare foarte curând.  Pentru a rămâne pe fază și a primi cea mai proaspătă informație, urmăriți hashtagul    #ElectrifytheWorld.

Nota: Compania  Nissan este pionier în domeniul electromobilelor.  Nissan a creat  LEAF – primul în lume electromobil pentru piața de masă. Astăzi  Nissan LEAF  este un bestseller mondial printre electromobile.  În total, pe drumuri circulă peste 270 000 LEAF, iar parcursul lor sumar trece de 3mlrd.  км.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load