Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Noile biciclete ŠKODA: electrice, pliante și în stil retro

4 iul. 2017,, 16:40   Ştiri Auto
3291 0

ŠKODA își extinde în continuare gama de modele: au apărut trei biciclete retro, au fost renovate alte versiuni. Modelele executate în stil clasic - VOITURETTE, CITY și CITY LADY – amintesc istoria producătorului din Mlada-Boleslav și sunt noi în gama brandului. Noua bicicletă pliantă STRETCHGO și două modele electrice ultramoderne sunt caracterizate prin calitatea excelentă, spiritul practic și construcția bine gândită. În total portofoliul ŠKODA conține 12 biciclete: de la cele urbane până la cele de șosea.

Noile biciclete urbane ŠKODA cu un design retro excelent îmbină armonios aspectul clasic și tehnologiile avansate. Cadrul modelului VOITURETTE (21- sau 22 inch, oțel) și CITY (21 inch) este vopsit negru, scaunul și mânerele – de culoare brună, anvelopele – bej. Lipsa portbagajului, tradiționala protecție a lanțului și volanul cromat întregesc chipul retro perfect. Frânele Shimano și transmisia în 7 trepte asigură securitatea și fiabilitatea. Mecanismul schimbătorului de viteze, extrem de durabil, nu necesită deservire. În cazul modelului pentru dame CITY LADY , contrastul dintre cadrul de culoarea crem (19 inch) și anvelopele cafenii îl fac elegant și grațios
Călătorește lejer prin oraș
Bicicleta STRETCHGO cântărește 12,5 kg și este perfectă pentru călătoriile zilnice. De culoare neagră, cu transmisie în 7 trepte Shimano, ea se pliază ușor, fără a ocupa mult spația în oficiu sau în portbagajul automobilului. În plus, modelul este potrivit pentru bicicliștii de statură înaltă, iar scaunul înalt oferă o imagine de ansamblu perfectă, lucru foarte necesar pe străzile urbane.
Electricitate pe două roți
Modelele electrice eBIKE (cadru de 19 și 21,5 inch) și eBIKE LADY (cadru de 16,5 și 18inch) în caz de necesitate ajută deplasării. Acționarea electrică Shimano cu nouă viteze și puterea până la 250 W (cuplu – 50 Н·м) funcționează în trei regimuri: Eco (la pedalare crește ≈ 70%), Standard(≈ 150%) și Maximal (≈ 230%). Cel care dorește să se deplaseze doar cu efort propriu, poate deconecta acționarea electrică. Cadrul bicicletei este compus din aluminiu și vopsit în negru și alb. Greutatea bicicletei, inclusiv acționarea electrică, este de 17,4 kg, acumulatorul cântărește 2,7 kg.

Pentru profesioniști
Unul dintre modelele cele mai ușoare din gama ŠKODA se numește ROAD ELITE. Ideea de a oferi clienților o bicicletă pentru șosea a apărut grație experienței de susținere durabilă a curselor de ciclism de nivel înalt: ŠKODA sponsorizează Tour de France și Turul Spaniei. Bicicleta neagră pentru șosele, cu cadrul și furca din carbon, cântărește doar 7,9 kg și are 2 x 11 trepte. Modelul ROAD, la care cadrul și furca sunt tot din carbon, la fel are o greutate mică (2 x 9 trepte, 9,6 kg). Și ROAD, și ROAD ELITE au cadrele de 20-, 21-, 22- și 23 inch.

SCOUT în lumea bicicletelor
Bicicletele de munte ŠKODA sunt perfecte pentru deplasarea pe căi nebătătorite. La alegere, aveți trei modele: MTB 29 FULL (2 x 11 trepte, cadrul de15,5-, 17,5- sau 19 inch), MTB 29 (3 x 9 trepte, cadrul de 18-, 20- sau 22 inch) și MTB LADY (3 x 9 trepte, cadrul de 14- și 16 inch).

Istoria ŠKODA a pornit de la biciclete

Istoria companiei ŠKODA este strâns legată de biciclete. Acum 122 ani fondatorii companiei Václav Laurin și Václav Klement au început prin a produce biciclete, și doar ulterior au trecut la producerea motocicletelor și a automobilelor.
Astăzi relația strânsă dintre brandul ceh și ciclism este reflectată în sponsorizarea curselor de ciclism cu renume mondial. D.e., pe parcursul ultimilor 14 ani ŠKODA este sponsor principal al legendarei curse Tour de France. În acest an brandul ceh va oferi organizatorilor 250 de automobile, care vor însoți plutonul în cursele din Germania, Franța, Belgia și Luxemburg.
Bicicletele, accesoriile originale și alte produse ŠKODA pot fi procurate în centrele de dealeri ale mărcii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?