X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un cuplu a sărbătorit prima nuntă de caritate din Moldova

2 iul. 2017,, 22:02   Societate
3077 0

Directorul general al unei companii petrolieri, Iolanta Mura, şi diplomatului american, Ben Williams, au desfăşurat prima nuntă de caritate din Moldova.

Surse din cadrul organizaţiilor de caritate SaveLife şi Hospices of Hope Moldova, au relatat că, în urma evenimentului, circa 330 mii lei vor fi oferiţi persoanelor grav bolnave, care necesită tratament de urgenţă.

Organizaţiile SaveLife şi Hospices of Hope Moldova aduc sincere mulţumiri iniţiatorilor pentru faptul că au hotărît să dedice propria sărbătoare persoanelor care au nevoie de ajutor urgent. Absolut toţi banii adunaţi în timpul evenimentului au fost donaţi în scop caritabil.

"Ne-am gîndit mult timp cum să denumim sărbătoarea noastră. Ceva asemănător în Moldova încă nu a fost. În cele din urmă, am ajuns la concluzia că cea mai potrivită formulare ar fi - Sărbătorirea Vieţii. Aceasta corespunde în totalitate cu scopul evenimentului. Dacă banii adunaţi vor salva viaţa unei singure persoane, cel puţin, atunci acest eveniment merită să fie sărbătorit din plin", au specificat tinerii căsătoriţi.

La sărbătoare au fost prezenţi circa 150 de persoane. Pe lîngă aportul caritabil, oaspeţii au fost invitaţi să participe la o licitaţie cu obiecte de artă şi momente neobişnuite. De asemenea, aceştia au avut ocazia să "concureze financiar" pentru un zbor cu balonul cu aer cald deasupra Chişinăului sau pentru o petrecere karaoke, împreună cu mirii. Încasările adunate în urma licitaţiei au fost adăugate în "puşculiţa" de caritate, pentru cei nevoiaşi.

Ideea nunţii de caritate a atras artiştii locali. Aceştia au cîntat absolut gratuit la eveniment. Nu au rămas indiferenţi nici partenerii evenimentului care, în scopuri caritabile, au oferit vinuri fine şi obiectele pentru licitaţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?