Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Șeful Serviciului de presă al PL ”fuge” din partid

29 iun. 2017,, 15:32   Politică
3773 1

Ionel Pușcaș nu mai este purtător de cuvînt al Partidului Liberal (PL). Informația a fost confirmată de acesta pentru Deschide.md, menționînd că la baza deciziei stau motive personale, iar cu membrii PL a rămas în relație de prietenie.

Pușcaș a adăugat că deja de o săptămînă nu mai este purtător de cuvînt al Partidului Liberal. Acesta a ținut să precizeze că motivul plecării nu este unul generat în cadrul PL, ci personal.

„Motivul este unul personal. Familia mea pleacă peste hotare și eu nu pot să rămîn de unul singur în Republica Moldova. Ca să fiu explicit, nu este un motiv care să fie generat de situația din PL sau ceva de genul acesta. Am rămas cu toții în relații foarte bune, de prietenie”, a spus Pușcaș.

Ionel Pușcaș este ofițer de presă al Partidului Liberal din octombrie 2015.

Amintim că la începutul lunii iunie 2017 Partidul Liberal a citit în Parlament o declarație oficială de trecere în opoziție. Aceștia au spus că, în realitate, guvernarea este asigurată de PD și PSRM, care și-au „asmuțit armatele de denigratori" la adresa PL și că democrații și-au subordonat instituțiile de drept și instanțele de judecată.


Totodată, în declarația PL se menționa că atmosfera de lucru din cadrul coaliției de guvernare s-a schimbat radical după alegerile prezidențiale cîștigate de Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?