X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Şevciuk a anunțat cine l-a "comandat"

29 iun. 2017,, 15:20   Politică
4407 6

Fostul lider transnistrean Evgheni Şevciuk, care ieri a fost lipsit de imunitate printr-o hotărîre a Sovietului Suprem şi care acum se află pe malul drept al Nistrului, a anunţat joi pe pagina sa de Facebook că el "a fost comandat" de proprietarul companiei "Sheriff", Victor Guşan.

El a explicat că, pe 27 iunie, mergînd cu automobilul de la Tiraspol spre Rîbniţa, a observat că este urmărit de cîteva maşini de teren de culoare neagră.

„Din cîte am reuşit să aflu, maşinile aparţin serviciului de securitate al companiei Sheriff. Pe lîngă aceasta, am fost anunţat că m-a «comandat» Victor Guşan şi că la «comanda» acestuia a fost pregătită o provocare cu scopul «eliminării» mele”, a comunicat fostul funcţionar acuzat de corupere.

Şevciuk a menţionat că ştie care sînt posibilităţile acestui cetăţean şi puterea lui reală asupra actualei guvernări din Transnistria.

„În raionul Dubăsari am luat un taxi şi am ieşit în direcţia Moldovei, pentru ca, eliberîndu-mă de «grija» serviciului de securitate al acestei structuri comerciale, să verific informaţia primită”, a scris Şevciuk.

El le-a mulţumit jurnaliştilor pentru atenţia acordată şi a promis că în curînd va desfăşura un briefing de presă.

Surse din cadrul MAI al Moldovei au confirmat că autorităţile sînt la curent că pe teritoriul ţării se află fostul lider al autoproclamatei RMN.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?