Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ivanka Trump vrea să stea departe de politică

29 iun. 2017,, 01:30   Externe
3139 0

Ivanka Trump lucrează la Casa Albă, fiind consiliera tatălui său, președintele SUA. Cu toate acestea, ea a făcut o declarație care a stîrnit controverse. Fiica președintelui american a spus că „încearcă să stea departe de politică”.

Ivanka Trump este consiliera președintelui american, calitate care îi permite să ia parte la întîlnirile importante, precum și cele cu lideri mondiali. De exemplu, fiica lui Donald Trump a fost prezentă la vizita liderului canadian Justin Trudeau la Casa Albă, precum și la vizita cancelarului german, Angela Merkel. Cu toate acestea, Ivanka a făcut un comentariu bizar. A spus, într-un interviu acordat Fox News, că încearcă să stea departe de politică.

Reacțiile nu au întîrziat să apară. Cei de la CNN au scris în titlul articolului „Um, ce?”. Ivanka Trump a oferit acest răspuns atunci cînd a fost întrebată dacă l-a consiliat pe tatăl ei privind mesajele pe care acesta le scrie pe Twitter. „Știi, încerc să stau departe de politică”, a spus Ivanka Trump.

Jurnaliștii CNN au încercat să explice și de ce Ivanka Trump a oferit acest răspuns. „Nu vrea să răspundă întrebărilor legate de contul tatălui ei de Twitter. Nu există un răspuns bun pentru ea. Dacă spune că nu îi place cît de mult scrie acesta mesaje pe Twitter, e o știre mare. Dacă spune că susține fiecare mesaj de pe Twitter, atunci chiar trebuie să susțină fiecare astfel de mesaj, ceea ce cu siguranță nu vrea să facă. Așa că a spus ‘încerc să stau departe de politică’, ceea ce nu are sens nici dacă încerci să oferi un răspuns de formă la o întrebare. Ar fi ca și cum cineva m-ar întreba: ‘Îți plac acadelele?’, iar eu aș spune: Nu consum gluten”, scrie jurnalistul CNN.

În același interviu acordat Fox News, Ivanka Trump a afirmat că „instictele politice ale tatălui său sînt fenomenale”. Cu toate acestea, un sondaj realizat recent în 37 de țări a arătat că Donald Trump a afectat imaginea SUA la nivel global.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?