Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Pantera Neagră s-a răzbunat pe „Miss China” pentru romanul cu miliardarul rus (VIDEO)

5 iun. 2013,, 03:16   Showbiz
13360 0
Foto: golos.ua
Lumea modei și amatorii de bîrfe discută supermodelul Lo Zilin și prăbușirea carierei sale. Chinezoaica a fost concediată de la agenția unde a lucrat, "pentru comportament lipsit de etică". Prin aceasta se are în vedere idila de dragoste cu miliardarul rus Vladislav Doronin, anunță ntv.ru cu referire la mass-media internațională.

Lo Zilin avea o carieră fulminantă. "Miss China" era adorată de un miliard și jumătate de chinezi, iar moda cu tendințe orientale i-a deschis ușile în lumea modei înalte. A fost imaginea Chanel, Gucci, Armani, Versace, Cartier. Zilin ar putea deveni o a doua Naomi Campbell, și într-un sens, și a devenit. Dar consecințele au fost dezastruoase.

Alesul lui Lo Zilin a devenit nu un pescar necunoscut din provincia Gansu, ci bogătașul Vladislav Doronin, cunoscut în cercurile de afaceri ca un om de afaceri de succes, și ca persoana care cinci ani s-a întîlnit cu Naomi Campbell. El i-a dăruit lui Naomi vile, iar ea l-a introdus în lumea de la Hollywood și l-a familiarizat cu tot beaumondul. Doronin și Campbell și-au anunțat și nunta, dar ceva nu a mers.

Deși s-a despărțit de miliardarul Vladimir Doronin, Naomi Campbell nu tolerează nicio prezență feminină în preajma acestuia. Supermodelul a simțit cum îi vine tot sîngele în cap cînd a văzut că fostul ei partener de viață a și uitat-o, înlocuind-o cu Lo Zilin, reprezentanta Chinei la Miss Universe acum cîțiva ani.

Supărarea lui Naomi este cu atît mai mare cu cît, în trecut, a ajutat-o pe Lo în carieră, așa că acum se simte trădată. Naomi a avut grijă să vorbească unde trebuie, iar acum chinezoaica este șomeră. „Zilin a fost concediată de la agenția de modele MIX Model Management NYC, cu care avea contract, pe motiv că a dat dovadă de un comportament neprofesionist și inacceptabil cuplîndu-se cu Doronin”, a dezvăluit un amic al chinezoiacei.

Lo Zilin și magnatul rus Doronin au fost surprinși în acest weekend în ipostaze mai mult decît tandre în Ibiza. Imaginile apărute în presă au stîrnit controverse și în rîndul colegelor modelului chinez care s-au arătat dezgustate de acțiunile tinerei, spunînd ca acestea sînt îndreptate împotriva fostului sau mentor, Naomi Campbell.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?