Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Polestar renovează managementul în vederea dezvoltării brandului automobilelor electrice puternice Volvo

28 iun. 2017,, 13:39   Ştiri Auto
2320 0

Producătorul automobilelor de lux Volvo Cars a anunțat, că subdiviziunea sa Polestar se separă într-o companie internațională de sine stătătoare, care va produce electromobile puternice. Decizia este etapa finală a planului consecvent de modificări în companie.

Pentru a fortifica dezvoltarea brandului, compania Volvo Cars a anunțat, că vicepreședintele-senior Volvo Car Group Thomas Ingenlath va ocupa postul de director general Polestar. În ultimii ani dl Ingenlath a animatorul designului renovat Volvo, care s-a învrednicit de multe premii.

«Numirea lui Thomas în fruntea Polestar demonstrează dorința noastră să creăm un brand autonom cu adevărat puternic în interiorul Volvo Car Group», - a comentat Håkan Samuelsson, președinte și director general Volvo Cars.

Director operațional Polestar va fi Jonathan Goodman, care anterior deținea postul de vicepreședinte-senior comunicare corporativă Volvo Cars.


«Experiența de 25 ani de administrare în industria auto a lui Jonathan se combină cu cea a lui Thomas și a echipei experimentate de manageri, care vor promova brandul Polestar, - a spus dl. Samuelsson – Polestar va fi un concurent ferm pe piața mondială a vehiculelor electrice performante. Astfel vom putea oferi automobile celor mai severi și progresiști șofer de pe toate segmentele pieței mondiale ».

Volvo Cars a achiziționat 100% Polestar Perfomance în iulie, 2015, iar colaborarea cu direcția sportivă de activitate a brandului durează din a. 1996. Pe viitor Polestar va oferi cumpărătorilor automobile de aceeași marcă, care nu vor mai purta logo-ul Volvo, precum și pachete de tuning pentru automobilele Volvo cu brandul Polestar Engineered.

Sinergia tehnologică Polestar și Volvo Cars va produce o economie grație scării, la care funcționează brandul suedez. Această colaborare va permite proiectarea, elaborarea și producerea unor inegalabile automobile electrificate de mare putere.

«Sunt gata să răspund provocării de creare a acestui brand, de elaborare a gamei uimitoare de produse la comandă individuală și de menținere a pasiunii, de care dă dovadă echipa Polestar. Următorul capitol din istoria brandului abia începe », - a spus dl Ingenlath.

Următoarele anunțuri privind produsele, dezvoltarea și planurile comerciale Polestar le ca face în toamna anului curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?